dilluns, 28 de setembre del 2009

El rodatge amb el homeless, foto a foto.

Ningú ha dit que crear una obra mestra de la televisió sigui una feina fàcil, l'equip de Man-darine, juntament amb el gran actor Jaumes, van anar a rodar a un polígon industrial Badaloní, on els treballadors cada dia es deixen la pell en dures jornades de feina, per captar l'ambient urbà més descarnat i autèntic possible.


Els caps de l'equip van perillar quan van cometre la imprudència d'aparcar davant el taller d'uns ciutadans Xinesos que anaven a obrir el negoci. Els subjectes es van acostar a l'equip de rodatge amb molts mals fums, fins que un d'ells es va adonar de que estàvem gravant amb una càmera. Tot va ser alegria i xerinola quan es van adonar que estaven en ple set de gravació d'una sèrie de televisió, i van demanar fer-se unes fotos amb el nostre homeless.

El carretó del homeless era una peça clau en la historia de la sèrie, el Cuntrol-z decideix que es un lloc perfecte per establir-hi la base, de manera que, en certa manera, havia de ser la casa dels nostres amics. El homeless el fa servir de magatzem on hi guarda mantes, tota mena de trastos inútils, mantes, i com no, la seva ampolla de vinet de garrafa.

En Jaumes fa una última repassada a la furgoneta de Man-Darine, on l'espera la gavardina de homeless que completarà la seva elaborada caracterització. Es la primera vegada que en Jaumes es deixa una barba com aquesta, sacrificant la seva habitual imatge de sex symbol. Preguntat sobre aquest tema, en Jaumes, simplement ens va contestar: -"Si vols ser respectat com a actor, tard o d'hora has de fer un paper en que el físic no sigui important, per callar unes quantes boques".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada