divendres, 18 de setembre del 2009

Creant les maquetes.

Amb l'objectiu de donar realisme extrem a les avançades maquetes que conformen la base del "Cuntrol-z", els nostres experts de Man-darine es van posar en contacte amb tècnics aeroespacials de la NASA per esbrinar el que podria ser una tecnologia alienígena o inter-dimensional super avançada als nostres temps. El Sergent John J. Johnson, astronauta retirat, va estar encantat de rebre els maquetistes de Man-darine al seu ranxo de Wisconsin. Allí van ser convidats a una exquisida barbacoa, amb cervesa a dojo, durant la qual va néixer una profunda amistat entre tots ells.

El Sergent, una mica reticent al principi amb la idea de rebre els nostres tècnics, va obrir el seu cor de bat a bat i va realitzar algunes declaracions exclusives sobre la seva pròpia experiència amb homenets verds d'origen desconegut. Encantat de trobar per fi unes ànimes bessones que el comprenien, va acompanyar els nostres homes fins a la seu de la NASA, a Washington. Allà van poder accedir a instal·lacións súper avançades i provar en la seva pròpia pell els simuladors de vol espacial que fan servir els astronautes americans.
Sempre assessorats pel Sergent Johnson, els maquetistes de Man-darine van començar a perfilar els primers esbossos del que serien les impressionants i revolucionaries maquetes ultra miniaturitzades de la sèrie, que han deixat impressionats (extraoficialment) els més alts càrrecs de l'agència estatal d'intel·ligencia mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada