dissabte, 17 d’octubre del 2009

Creant nous guions

La maquina no ha de parar mai. En aquestes imatges exclusives, podeu veure la sala de creació de guions, durant un descans dels guionistes.
Les estisores son una de les eines més utilitzades a l'hora de crear nous guions, però contínuament els les hem d'amagar al nostre equip, mes que res perquè no els tenim assegurats i arribar a l'hospital amb un tiu que porta unes estisores clavades a l'ull, es bastant difícil de justificar, especialment avui dia, que ja ningu te aquell fresc sentit de l'humor "d'antanyu".
Poca gent s'imagina la dificil transició que fa que una idea passi a ser un guio complert. Quan algú comenta que esta escrivint guions, tothom es permet el luxe d'opinar i afirmar que té unes idees boníssimes o bé deixar anar que també saben escriure, però son ben pocs els qui apart de la xerrameca fàcil, aconsegueixen presentar uns guions amb cap i peus que siguin realitzables. A Man-Darine comptem amb un equip de professionals que després d'un intensiu, però molt intensiu "brain storming", sintetitzen aquestes idees, les adapten, les descarten i les repesquen i finalment, les transformen en els guions que a tots ens fan vibrar cada setmana.


















Per cert, el nostres entranyables guionistes han insistit en que també volien sortir al bloc, i es clar, no ens hi hem pogut negar. Segur que ara que els heu vist, comenceu a entendre moltes coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada