dimarts, 6 d’octubre del 2009

Us presentem... el Cuntrol-z!!!


Jefsis:

Jefsis es l'intrèpida cap del Cuntrol-Z, sempre disposada a donar-ho tot per la missió. Com a cap és inflexible i porta el grup amb disciplina militar. El seu equip comfía en ella i saben que sempre els durà per el bon camí, assumint personalment les misións més arriscades. Tot i que constantment es queixa dels humàns i la seva dèria de socialitzar-se, en el fons desitjaría ser un d'ells.



Grosinc:

En Grosinc es el més gros i fort de tots els personatges del Cuntrol-Z, un tros de pà sempre content de treballar i disposat a ser útil o ajudar a qui ho necessiti. El seu caràcter es tranquil i un xic manaces. S'ho passa molt bé en les missions per investigar els humans, pels quals sent una gran admiració i respecte. Li fascina el fet que malgrat ser tant diferents a ells, puguin viure i fins i tot ser feliços.








Vellnou:

Vellnou es el més veterà de tot l'equip de Cuntrol-z, es esquerp i rondinaire, i ja n'està fins al capdamunt de treballar. La seva feina habitual acostuma a ser recollir mostres sobre el terreny, sovint arriscant la pell per aconseguir-les, per després ser analitzades al laboratori. No es estrany, doncs, que Vellnou no suporti veure els humans ni en pintura. La seva frase preferida es: "Maleïts humans!!!"







Hillset:

Presumida, coqueta, primmirada... la Hillset troba repulsius els ritus d'aparellament humans, els quals per ella només son uns salvatges primitius. Sempre buscant la manera d'escaquejar-se de la feina amb l'excusa de que és dèbil i delicada, es possa neuròtica si no és el centre d'atenció constant.









Jovtre:

En Jovtre es un xaval tímid, insegur, i poruc, que està d'aprenent, i encara s'ha de guanyar el respecte dels seus companys. Sovint li toca encarregar-se d'alguna de les tasques més desagradables del Cuntrol-z, que porta a terme àgilment gràcies a la seva habilitat de levitar. El seu malson es que un dia els humàns els descobreixin i els sometin a proves esgarrifoses. A poc a poc, sense adonarse'n, li naixerà una estranya atracció cap a la Hillset.





Mackú.

Saberut, mandrós, molt poc responsable, "passota" i sempre disposat a criticar a tothom, en Mackú es l’encarregat del teletransport, des de la Sala de control. Quan calen els seus serveis, s’encarrega de localitzar el lloc de destí, i un cop fixat, teletransporta els components del Cuntrol-Z. Es massa ignorant per adonar-se que el seu comportament habitual es igual a les actituds humanes que sempre critica.






Currdos.

Currdos és un tipus sense cap criteri, sempre influenciable pel seu company a la sala de control, en Mackú. La seva habilitat per trobar informació sobre qualsevol cosa en pocs segons, es llegendària, encara que moltes vegades, la informació trobada sigui del tot errònia. A ell, els humans ni li van ni li venen, però malgrat això, poc a poc se n'anirà formant una opinió.






Cap.

Un dels científics d'un univers paral·lel que han enviat el Cuntrol-Z al planeta Terra. Nosaltres el veurem simplement com un gran cap de pera que es comunica en forma hologràfica amb el Cuntrol-Z, encarregant virtualment noves missions per a l'equip amb l'objectiu de satisfer la creixent curiositat d'aquests científics envers les costums socials humanes, especialment sobre l'estranya mania de tocar-se els uns als altres.








Homeless.

El homeless es un ésser humà caigut en desgràcia, que sobreviu com pot en la crua jungla urbana. El Cuntrol-Z troba en el seu carretó ple de brossa un lloc fantàstic per establir-hi la seva base. Malgrat la seva dramàtica situació, ell viu content, vagant sense rumb, sempre aferrat a una ampolla de vi o al que es presti. Alguna vegada es creuarà cara a cara amb el Cuntrol-Z, però sempre ho atribuirà despreocupat, a un excés de beguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada